Facebook

Remschijven OPEL KARL

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-2015 tot 03-2018
55
75
Hatchback
01-2018 tot 03-2019
54
73
Hatchback
02-2015 tot 03-2018
54
73
Hatchback

Remschijven OPEL KARL

Remschijven voor uw OPEL KARL

De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL komen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. De merken AUDI BMW MERCEDES PORSCHE hebben ook vaak geperforeerde remschijven. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Last van piepen?

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten. Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Geventileerde remschijven

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd.