Facebook

Remschijven OPEL MERIVA A MPV

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven OPEL MERIVA A MPV

Remschijven voor uw OPEL MERIVA A MPV

De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd. Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Wij controleren altijd bij de OPEL dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Last van piepen?

Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen.

Geventileerde remschijven

Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.