Facebook

Remschijven OPEL OLYMPIA A

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-1967 tot 08-1971
44
60
Hatchback
08-1967 tot 08-1971
55
75
Hatchback

Remschijven OPEL OLYMPIA A

Last van piepen?

In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL OLYMPIA A.

Geventileerde remschijven

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remschijven voor uw auto

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Het merk ABS is de originele kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen.