Facebook

Remschijven OPEL OLYMPIA A Coupé

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08.1967 tot 08.1971
44
60
Coupé
08.1967 tot 08.1971
55
75
Coupé
08.1967 tot 08.1971
66
90
Coupé

Remschijven OPEL OLYMPIA A Coupé

Last van piepen?

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNDAFASTON MARTINLAND ROVERLOTUS. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL OLYMPIA A Coupé komen. Een achteras met schijven heeft ook remblokken.

Geventileerde remschijven

Veiligheid staat voorop bij de productie. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remschijven voor uw auto

Roest is ook een apk afkeur. Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.