FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven OPEL REKORD C Coupé

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-1966 tot 12-1971
66
90
Coupé
08-1966 tot 09-1969
70
95
Coupé

Remschijven OPEL REKORD C Coupé

Last van piepen?

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL REKORD C Coupé. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd.

Geventileerde remschijven

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Elke OPEL heeft een eigen VIN-nummer.

Remschijven voor uw auto

Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%.