Facebook

Remschijven OPEL SPEEDSTER

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08.2002 tot 08.2006
147
200
Cabriolet
06.2000 tot 08.2005
108
147
Cabriolet

Remschijven OPEL SPEEDSTER

Last van piepen?

Een achteras met schijven heeft ook remblokken. Je kunt bij ons betalen via overboeking, iDeal, Creditcard en PayPal Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis. Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen. Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken.

Remschijven voor uw OPEL SPEEDSTER

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL past. Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATIMINIJEEPCHEVROLETPONTIAC. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

Geventileerde remschijven

Een schijf en blok is een combinatie. Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval. Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden.

Producten