Facebook

Remschijven OPEL VIVARO B Bestelwagen

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-2016 tot heden
107
146
Bestelwagen
06-2014 tot heden
103
140
Bestelwagen

Remschijven OPEL VIVARO B Bestelwagen

Remschijven voor uw OPEL VIVARO B Bestelwagen

Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit. Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen. De juiste materialen moet men gebruiken bij monteren. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Last van piepen?

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINIFIATSSANGYONGSMARTLADA. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Remonderdelen die samenwerken met de schijven.

Geventileerde remschijven

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.