Facebook

Remschijven OPEL VIVARO B Combi

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven OPEL VIVARO B Combi

Geventileerde remschijven

Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen. Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHINISSANDSSMART. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL VIVARO B Combi.

Remschijven voor uw OPEL

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Versleten remdelen kun je niet voorkomen. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Last van piepen?

Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.