FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven OPEL VIVARO B Open laadbak/ Chassis

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
11-2016 tot heden
107
146
Open laadbak/ Chassis
11-2016 tot heden
92
125
Open laadbak/ Chassis
06-2014 tot heden
85
116
Open laadbak/ Chassis
08-2015 tot heden
103
140
Open laadbak/ Chassis
08-2015 tot heden
88
120
Open laadbak/ Chassis

Remschijven OPEL VIVARO B Open laadbak/ Chassis

Geventileerde remschijven

Een nieuwe set remschijven kopen gaat bij RemDiscounter.nl heel simpel. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen in remdelen? Groothandelsprijzen voor remmen vind u bij RemOnderdelen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Remschijven voor uw OPEL VIVARO B Open laadbak/ Chassis

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg. Wij controleren altijd bij de OPEL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Veiligheid staat voorop bij de productie.

Last van piepen?

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. Wij hebben 3 kwaliteiten remschijven voor uw uw auto op voorraad.