Facebook

Remschijven OPEL VIVARO C Bestelwagen

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03.2019 tot heden
75
102
Bestelwagen
03.2019 tot heden
88
120
Bestelwagen
03.2019 tot heden
90
122
Bestelwagen
03.2019 tot heden
110
150
Bestelwagen
03.2019 tot heden
130
177
Bestelwagen

Remschijven OPEL VIVARO C Bestelwagen

Remschijven voor uw OPEL VIVARO C Bestelwagen

Je kunt bij ons betalen via iDeal, Creditcard, PayPal en overboeking Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Last van piepen?

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL komen.

Geventileerde remschijven

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Brembo, Zimmermann, Lucas, Bosch, Rofren, Bendix, TRW en ABS Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.