FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven OPEL VIVARO C Combi

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-2019 tot heden
110
150
Bus

Remschijven OPEL VIVARO C Combi

Last van piepen?

Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL VIVARO C Combi, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven.

Geventileerde remschijven

Roest is ook een apk afkeur. De volgende kwaliteiten bieden wij aan: Originele (ABS) De premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax). Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL.

Remschijven voor uw OPEL

Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATJEEPVOLVOPORSCHE. Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur.