Facebook

Remschijven OPEL VIVARO C Platform Cabin

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03.2019 tot heden
110
150
Open laadbak/ Chassis
03.2019 tot heden
90
122
Open laadbak/ Chassis

Remschijven OPEL VIVARO C Platform Cabin

Last van piepen?

Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Geventileerde remschijven

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL VIVARO C Platform Cabin past. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Remschijven voor uw OPEL

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20. Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.