Facebook

Remschijven OPEL ZAFIRA A MPV

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voor welke uitvoering?

Remschijven OPEL ZAFIRA A MPV

Geventileerde remschijven

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Last van piepen?

Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven. Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt.

Remschijven voor uw OPEL ZAFIRA A MPV

Artikelnummers staan altijd op de doos en in het product. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNAUDIPLYMOUTHHYUNDAI. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL.

Producten