Facebook

Remschijven OPEL ZAFIRA TOURER C

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven OPEL ZAFIRA TOURER C

Last van piepen?

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERMITSUBISHIGMCTOYOTA. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL ZAFIRA TOURER C komen. Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Geventileerde remschijven

Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen.

Remschijven voor uw OPEL

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.