Facebook

Remschijven OPEL ZAFIRA / ZAFIRA FAMILY B

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voor welke uitvoering?

Remschijven OPEL ZAFIRA / ZAFIRA FAMILY B

Remschijven voor uw OPEL ZAFIRA / ZAFIRA FAMILY B

Wij controleren altijd bij de OPEL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Je kunt bij ons betalen via MisterCash, PayPal, iDeal en AfterPay Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn.

Last van piepen?

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZOLDSMOBILESSANGYONGSUBARU. Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen in remdelen? Groothandelsprijzen voor remmen vind u bij RemOnderdelen. Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Geventileerde remschijven

Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Pagid, Lucas, Textar en Jurid Artikelnummers staan altijd op de doos en in het product. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven.