FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven SSANGYONG

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Massieve remschijven

Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Last van piepen?

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZHONDASUBARU. Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie.

Goedkope remschijven SSANGYONG

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Een auto die trilt duidt vaak op een remprobleem wat opgelost moet worden. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.