Facebook

Remschijven SSANGYONG

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven SSANGYONG

Remschijven voor uw SSANGYONG

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Dit geeft over het algemeen een schurend geluid. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL.

Geventileerde remschijven

Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDTESLADACIAMINISMART. Wij hebben 3 kwaliteiten remschijven voor uw uw auto op voorraad. Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem.

Last van piepen?

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen.