FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven SUZUKI ALTO

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
06-1982 tot 08-1984
29
39
Hatchback

Remschijven SUZUKI ALTO

Remschijven voor uw SUZUKI ALTO

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Veiligheid staat voorop bij de productie. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUZUKI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Last van piepen?

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODALAMBORGHINISMARTVAUXHALLBUICK. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Geventileerde remschijven

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. Een auto remschijf mag nooit trillen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.