Facebook
Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven SUZUKI ALTO

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
12-1988 tot 11-1993
29
39
Hatchback

Remschijven SUZUKI ALTO

Geventileerde remschijven

Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. De casting moet uitwerken na het giet proces . Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI ALTO past. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn.

Last van piepen?

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSASTON MARTINVOLVOCHRYSLERDAIHATSU. U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Elektrisch remmen wordt de toekomst.

Remschijven voor uw SUZUKI

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe.