FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven SUZUKI ALTO

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
11-1993 tot 06-1996
25
34
Hatchback
11-1994 tot 06-1996
29
39
Hatchback
09-1994 tot 09-1998
39
53
Hatchback

Remschijven SUZUKI ALTO

Geventileerde remschijven

Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten. Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert. De volgende kwaliteiten bieden wij aan: Originele (ABS) De premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax). Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Last van piepen?

Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Controleer op tijd uw auto slijtdelen.

Remschijven voor uw SUZUKI ALTO

Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.