Facebook
Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven SUZUKI ALTO

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-2000 tot 06-2002
43
58
Hatchback
10-1998 tot 09-2000
63
86
Hatchback
10-1998 tot 09-2000
71
97
Hatchback

Remschijven SUZUKI ALTO

Geventileerde remschijven

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODAPONTIACBEDFORDLANCIAMASERATI. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Een auto die trilt duidt vaak op een remprobleem wat opgelost moet worden. Te goedkope remonderdelen voldoen vaak niet aan de veiligheidseisen.

Remschijven voor uw SUZUKI ALTO

Remonderdelen die samenwerken met de schijven. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUZUKI. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Last van piepen?

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven.