FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven SUZUKI ALTO Hatchback/Van

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-1986 tot 10-1993
29
39
Hatchback/Van

Remschijven SUZUKI ALTO Hatchback/Van

Geventileerde remschijven

Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUZUKI ALTO Hatchback/Van komen. Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf.

Remschijven voor uw SUZUKI

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Last van piepen?

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.