FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven SUZUKI BALENO

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
02-2016 tot heden
82
112
Hatchback
02-2016 tot heden
66
90
Hatchback
02-2016 tot heden
67
91
Hatchback
02-2016 tot heden
66
90
Hatchback
06-2016 tot heden
68
92
Hatchback

Remschijven SUZUKI BALENO

Last van piepen?

Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOODODGEKIAISUZU. De volgende kwaliteiten bieden wij aan: Originele (ABS) De premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax). Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUZUKI BALENO komen.

Geventileerde remschijven

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen.

Remschijven voor uw SUZUKI

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. De casting moet uitwerken na het giet proces . Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.