FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven SUZUKI CAPPUCINO

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-1995 tot 08-1998
47
64
Cabriolet
02-1992 tot 08-1995
47
64
Cabriolet

Remschijven SUZUKI CAPPUCINO

Last van piepen?

Een auto remschijf mag nooit trillen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUZUKI CAPPUCINO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Geventileerde remschijven

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Remschijven voor uw SUZUKI

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.