FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven SUZUKI CARRY Bestelwagen

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
02-1999 tot 09-2004
56
76
Bestelwagen

Remschijven SUZUKI CARRY Bestelwagen

Last van piepen?

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI CARRY Bestelwagen past. Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem. Elektrisch remmen wordt de toekomst.

Remschijven voor uw SUZUKI

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPPONTIACVOLVOLOTUS. Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Een auto remschijf mag nooit trillen.

Geventileerde remschijven

De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.