FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven SUZUKI CARRY Bus

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-1999 tot 12-2006
57
77
Bus

Remschijven SUZUKI CARRY Bus

Geventileerde remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATIFERRARILINCOLNPONTIAC. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Last van piepen?

Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUZUKI CARRY Bus, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf.

Remschijven voor uw SUZUKI

Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen.