Facebook
Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven SUZUKI CARRY Bus

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-1981 tot 03-1985
27
37
Bus

Remschijven SUZUKI CARRY Bus

Remschijven voor uw SUZUKI CARRY Bus

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOMERCEDES-BENZSSANGYONGNISSAN. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO.

Last van piepen?

Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Geventileerde remschijven

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie.