Facebook
Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven SUZUKI CARRY Open laadbak/ Chassis

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
11-1980 tot 03-1985
27
37
Open laadbak/ Chassis

Remschijven SUZUKI CARRY Open laadbak/ Chassis

Geventileerde remschijven

Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIALADAVOLVOINFINITICADILLAC. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUZUKI CARRY Open laadbak/ Chassis.

Last van piepen?

Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI past. Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven.

Remschijven voor uw auto

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is.