FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven SUZUKI CELERIO

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-2014 tot heden
50
68
Hatchback

Remschijven SUZUKI CELERIO

Remschijven voor uw SUZUKI CELERIO

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUZUKI komen. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Last van piepen?

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Geventileerde remschijven

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKISKODARENAULTNISSAN. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. Wij hebben 3 kwaliteiten remschijven voor uw uw auto op voorraad.