Facebook
Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven SUZUKI GRAND VITARA I Cabriolet

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven SUZUKI GRAND VITARA I Cabriolet

Last van piepen?

Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten. De minimale dikte mag niet overschreden worden. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen. Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven.

Geventileerde remschijven

Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Remschijven voor uw SUZUKI GRAND VITARA I Cabriolet

Je kunt bij ons betalen via AfterPay, PayPal, Creditcard en MisterCash Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACSAABMG. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUZUKI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.