FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven SUZUKI IGNIS III

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-2016 tot heden
66
90
Hatchback
10-2016 tot heden
66
90
Hatchback
10-2016 tot heden
66
90
Hatchback

Remschijven SUZUKI IGNIS III

Last van piepen?

De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen. U heeft de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen.

Remschijven voor uw SUZUKI IGNIS III

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI past. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. De productie van remschijven is complex. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Geventileerde remschijven

Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn. Een nieuwe set remschijven kopen gaat bij RemDiscounter.nl heel simpel. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.