FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven SUZUKI JIMNY Terreinwagen gesloten

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
07-2018 tot heden
75
102
Terreinwagen gesloten

Remschijven SUZUKI JIMNY Terreinwagen gesloten

Geventileerde remschijven

Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken. Als u zelf de remschijven van uw uw auto gaat vervangen is het verstandig om eerst te kijken of wij deze op voorraad hebben. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Last van piepen?

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden.

Remschijven voor uw SUZUKI JIMNY Terreinwagen gesloten

U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen.