FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven SUZUKI JIMNY Terreinwagen open

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
11-1988 tot 03-1998
52
71
Terreinwagen open

Remschijven SUZUKI JIMNY Terreinwagen open

Remschijven voor uw SUZUKI JIMNY Terreinwagen open

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Rofren, Bosch, ABS, TRW, Brembo, Lucas, Zimmermann, Jurid, Bendix en Textar Wij controleren altijd bij de SUZUKI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval. De minimale dikte mag niet overschreden worden.

Last van piepen?

Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten. Een nieuwe set remschijven kopen gaat bij RemDiscounter.nl heel simpel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid.

Geventileerde remschijven

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.