FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven SUZUKI JIMNY Terreinwagen open

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-2004 tot heden
63
86
Terreinwagen open
03-2013 tot heden
63
86
Terreinwagen open

Remschijven SUZUKI JIMNY Terreinwagen open

Geventileerde remschijven

Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI JIMNY Terreinwagen open past. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.

Remschijven voor uw SUZUKI

Een schijf en blok is een combinatie. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Last van piepen?

Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen.