FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven SUZUKI SAMURAI Terreinwagen open

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
04-1988 tot 07-1992
47
64
Terreinwagen open
08-1992 tot 08-1998
51
70
Terreinwagen open
09-2000 tot 12-2004
46
63
Terreinwagen open

Remschijven SUZUKI SAMURAI Terreinwagen open

Geventileerde remschijven

Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI SAMURAI Terreinwagen open past. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie.

Remschijven voor uw SUZUKI

Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven.

Last van piepen?

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.