FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven SUZUKI SJ 410

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-1981 tot 12-1988
33
45
Terreinwagen gesloten

Remschijven SUZUKI SJ 410

Last van piepen?

Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Een nieuwe set remschijven kopen gaat bij RemDiscounter.nl heel simpel. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Geventileerde remschijven

Wij controleren altijd bij de SUZUKI SJ 410 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Controleer op tijd uw auto slijtdelen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Dit geeft over het algemeen een schurend geluid.

Remschijven voor uw SUZUKI

Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVDSDACIA. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.