FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven SUZUKI SJ 413

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-1984 tot 08-1990
47
64
Terreinwagen gesloten
08-1986 tot 08-1990
44
60
Terreinwagen gesloten

Remschijven SUZUKI SJ 413

Geventileerde remschijven

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI SJ 413 past. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDMASERATIPONTIACSKODALAND ROVER.

Remschijven voor uw SUZUKI

Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen.

Last van piepen?

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking.