Facebook
Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven SUZUKI SJ 413 Terreinwagen open

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-1985 tot 12-1985
47
64
Terreinwagen open

Remschijven SUZUKI SJ 413 Terreinwagen open

Remschijven voor uw SUZUKI SJ 413 Terreinwagen open

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven. Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd.

Last van piepen?

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen.

Geventileerde remschijven

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Elke SUZUKI heeft een eigen VIN-nummer. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe pistons, nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De productie van remschijven is complex.