FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven SUZUKI SUPER CARRY Bestelwagen

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven SUZUKI SUPER CARRY Bestelwagen

Last van piepen?

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI SUPER CARRY Bestelwagen past.

Geventileerde remschijven

Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUZUKI komen. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Versleten remdelen kun je niet voorkomen.

Remschijven voor uw auto

De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto. Te goedkope remonderdelen voldoen vaak niet aan de veiligheidseisen. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.