FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven SUZUKI VITARA Cabrio

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
12-2003 tot 12-2005
64
87
Terreinwagen open

Remschijven SUZUKI VITARA Cabrio

Remschijven voor uw SUZUKI VITARA Cabrio

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Een auto die trilt duidt vaak op een remprobleem wat opgelost moet worden. De minimale dikte mag niet overschreden worden.

Last van piepen?

Elke SUZUKI heeft een eigen VIN-nummer. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Elektrisch remmen wordt de toekomst.

Geventileerde remschijven

Veiligheid staat voorop bij de productie. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWDAIHATSUPLYMOUTHDODGELADA. Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.