FacebookWhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven SUZUKI VITARA

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
12-2003 tot 12-2005
64
87
Terreinwagen gesloten

Remschijven SUZUKI VITARA

Last van piepen?

Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen. Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, TRW, Brembo, Jurid, Bosch, Bendix, Lucas, ABS, Textar, ATE, Zimmermann en Rofren BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.

Remschijven voor uw SUZUKI VITARA

Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis. Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten.

Geventileerde remschijven

Te goedkope remonderdelen voldoen vaak niet aan de veiligheidseisen. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Elke SUZUKI heeft een eigen VIN-nummer. De merken AUDI BMW MERCEDES PORSCHE hebben ook vaak geperforeerde remschijven. Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen.