Facebook
Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Remschijven SUZUKI X-90

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-1995 tot 12-1997
71
97
Terreinwagen open
09-1995 tot 12-1997
71
97
Terreinwagen open

Remschijven SUZUKI X-90

Last van piepen?

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is. Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert.

Geventileerde remschijven

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI X-90 past. Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen.

Remschijven voor uw SUZUKI

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Brembo, Textar, Bosch, Rofren, Bendix, Lucas, ATE, Zimmermann en Pagid Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg.