FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven TESLA

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven TESLA

Remschijven voor uw TESLA

Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen. Een achteras met schijven heeft ook remblokken. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn.

Geventileerde remschijven

Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Last van piepen?

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TESLAPORSCHELADALOTUSSMART. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De productie van remschijven is complex.

Producten