FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven VOLVO 164

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-1972 tot 07-1974
118
160
Sedan
08-1968 tot 07-1973
96
131
Sedan

Remschijven VOLVO 164

Geventileerde remschijven

Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ASTON MARTINDAIMLERMAZDAVW VOLKSWAGEN. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak. Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen.

Last van piepen?

De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Remschijven voor uw VOLVO 164

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO past. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.