Facebook

Remschijven VOLVO P 2200 Stationwagen

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-1964 tot 08-1967
63
86
Stationwagen
09-1964 tot 08-1967
59
80
Stationwagen
09-1964 tot 08-1967
50
68
Stationwagen

Remschijven VOLVO P 2200 Stationwagen

Geventileerde remschijven

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen.

Remschijven voor uw VOLVO P 2200 Stationwagen

Elke VOLVO heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Je kunt bij ons betalen via Creditcard, iDeal, AfterPay en MisterCash Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen.

Last van piepen?

De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. Wij hebben 3 kwaliteiten remschijven voor uw uw auto op voorraad. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.