FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven VOLVO V70 Bestelwagen/Bus

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-2013 tot heden
100
136
Bestelwagen/Bus
09-2013 tot heden
120
163
Bestelwagen/Bus
09-2013 tot heden
158
215
Bestelwagen/Bus

Remschijven VOLVO V70 Bestelwagen/Bus

Last van piepen?

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank.

Remschijven voor uw VOLVO V70 Bestelwagen/Bus

Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. U heeft de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Geventileerde remschijven

Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters.