Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN 1500,1600 (31)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN 1500,1600 (31)

Last van piepen?

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODAFORDPEUGEOTBMWDAIHATSUROVER.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN 1500,1600 (31)

Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Geventileerde remschijven

De merken AUDI BMW MERCEDES PORSCHE hebben ook vaak geperforeerde remschijven. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.