Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN 1500,1600 Hatchback (31)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN 1500,1600 Hatchback (31)

Geventileerde remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DSDODGETESLASUZUKIRENAULT. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Elektrisch remmen wordt de toekomst. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Last van piepen?

Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Roest is ook een apk afkeur. Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN 1500,1600 Hatchback (31)

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een auto die trilt duidt vaak op een remprobleem wat opgelost moet worden. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.