Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN 1500,1600 Variant (36)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN 1500,1600 Variant (36)

Geventileerde remschijven

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN 1500,1600 Variant (36), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt.

Last van piepen?

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZUJEEPVAUXHALLDAIMLER. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals.