FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven VW VOLKSWAGEN AMAROK (2HA, 2HB, S1B, S6B, S7A, S7B)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven VW VOLKSWAGEN AMAROK (2HA, 2HB, S1B, S6B, S7A, S7B)

Geventileerde remschijven

Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN AMAROK (2HA, 2HB, S1B, S6B, S7A, S7B), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben.

Last van piepen?

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu.

Remschijven voor uw auto

Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest.

Producten