Facebook

Remschijven VW VOLKSWAGEN ATLAS (CA1)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
12-2017 tot heden
162
220
Terreinwagen gesloten
12-2016 tot heden
206
280
Terreinwagen gesloten
01-2019 tot heden
183
249
Terreinwagen gesloten

Remschijven VW VOLKSWAGEN ATLAS (CA1)

Remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN ATLAS (CA1)

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring.

Geventileerde remschijven

De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Last van piepen?

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DSLOTUSPORSCHELANCIAMITSUBISHI. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past. Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten.